Het Wonen team

Pascal Kamphuis
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Worker picture
"Mijn ambitie is het optimaliseren van en een bijdrage leveren aan de professionalisering van het verkoopproces bij woningcorporaties. Kritisch blijven kijken naar eigen producten en deze blijven aanpassen in een team waar enthousiasme een belangrijke drijfveer is."
Alexander Muizer
Register Makelaar Taxateur (RMT)
Worker picture
"Altijd scherp blijven omtrent de ontwikkelingen binnen de corporatie-wereld. Mijn focus is gericht op de klant, kwaliteit en op zowel financieel als maatschappelijk rendement. Ideeën ombouwen tot een professioneel product waarbij we het doel van de opdrachtgever voor ogen houden."
Diederik van Petegem
Register Makelaar Taxateur (RT/RMT)
Worker picture
"Resultaatgericht en enthousiast, met de focus op bedrijfsmatig onroerend goed. Mijn bijdrage leveren aan het verkoop- en verhuurproces bij corporaties, door middel van vernieuwende producten en met gedreven mensen."
Tom van der Gronden
Assistent - Register Makelaar Taxateur (A-RMT)
Worker picture
"Het Wonen biedt mij de kans om als onervaren starter te groeien binnen het bedrijf. Vragen die voorbij komen vergroten mijn kennis in de makelaardij, evenals het verwerken van gegevens in de administratie. Het werken in een jong en enthousiast team maakt dat ik mij op mijn plek voel."
Sandra Muizer
Office Manager / Assistent - Register Makelaar Taxateur (A-RMT)
Worker picture
"Ik ben inmiddels al heel wat jaren actief in de makelaardij. Als officemanager zorg ik voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Met veel enthousiasme en gedrevenheid bijt ik mij vast in ingewikkelde kwesties en stop ik niet voor deze zijn opgelost."
Marissa Kamphuis
Communicatie
Worker picture
"De weg van concept naar eindproduct meemaken, blijft één van de mooiste onderdelen om te volgen binnen een organisatie als Het Wonen. Ik vind het leuk om in een enthousiast team te werken, waar de lijnen kort zijn. De uitdaging binnen mijn functie maakt het dat ik met plezier naar mijn werk ga."
Anniek Lanfermeijer
Administratief medewerker / communicatie
Worker picture
"Goede service bieden door open communicatie is wat ik belangrijk vind. Ik vind het leuk om samen met mijn collega’s te kijken hoe we door de juiste strategie de service bij Het Wonen nog beter kunnen maken. Het Wonen biedt mij de omgeving waarin ik al mijn creatieve eigenschappen kwijt kan."
Jeroen Bos
Programmeur
Worker picture
"Als programmeur ben ik bezig de wensen van woningcorporaties om te zetten in websites en applicaties die begrijpelijk en eenvoudig in gebruik zijn. Wat mijn werk extra leuk maakt is dat we hiervoor continu werken met de nieuwste internet-technieken om zo tot het beste resultaat te komen."
Wouter Dam
Programmeur
Worker picture
"De uitdaging zit voor mij in het bouwen van een geoptimaliseerd product, mooie code die goed te onderhouden is. Ik heb veel plezier in het bouwen van nieuwe concepten, een vraagstuk oplossen dat ik nog niet eerder bij de kop gehad heb. Met mijn collega's wil ik tot de beste oplossing komen."
Trix Beemster
Programmeur
Worker picture
"Als net afgestudeerde programmeur, mag ik dit gezellige team versterken. Ik vind het leuk om samen met hen onderzoek te doen en oplossingen te bedenken om een mooi resultaat te bewerkstelligen. Bij Het Wonen kan ik mijn kennis goed gebruiken en doe ik mijn werk met veel plezier."
Milan van As
Programmeur
Worker picture
"Gedreven door het plezier in mijn vak ben ik samen met mijn collega’s aan het werk om elk project tot een optimaal eindresultaat te brengen. Samen de meeste ingewikkelde concepten ombouwen tot een gebruiksvriendelijk en doeltreffend eindproduct, dat is waar ik voor ga!"